AKTUALNOŚCI

Poniedziałek 02.06.2025

liczba odwiedzin: 5365486

DZWONKI

0.      7:10 - 7:55

1.      8:00 - 8:45

2.      8:50 - 9:35

3.      9:40 - 10:25

4.     10:35 - 11:20

5.     11:30 - 12:15

6.     12:30 - 13:15

7.     13:20 - 14:05

8.     14:10 - 14:55

9.     15:00 - 15:45

10.   15:50 - 16:35

11.   16:40 - 17:25

12.   17:30 - 18:15

Galeria zdjęć

  • KONKURS WIELKANOCNY ROZSTRZYGNIĘTY !!!

    KONKURS WIELKANOCNY ROZSTRZYGNIĘTY !!!
    15.04.2021

    KONKURS  WIELKANOCNY

    ZOSTAŁ ROZSTRZYGNIĘTY !!!

    W obu kategoriach :

     

    PREZENTACJA

    „TRADYCYJNE POTRAWY WIELKANOCNE”

    oraz

    "SELFIE ZE STOŁEM WIELKANOCNYM W TLE"

     

    zwyciężyła uczennica klasy 2 B

    MAJA WURCEL

     

    Gratulujemy wszystkim uczestnikom konkursu.

    Nagroda zostanie wręczona zwycięzcy wraz ze świadectwem.

  • ŻYCZENIA WIELKANOCNE

    ŻYCZENIA WIELKANOCNE
    01.04.2021

    Serdecznie życzymy wszystkim Uczniom i ich Rodzinom, aby zbliżające się Święta Wielkanocne były czasem pełnym miłości, dobra, nadziei i spokoju.

    Życzymy, aby przy świątecznym stole zagościły radość i szczęście, aby trudny czas pandemii minął, dając nam powrót do szkoły i pracy...

    Życzymy wreszcie, aby to, co najcenniejsze, czyli zdrowie, miłość najbliższych i życzliwość ludzka towarzyszyły nam każdego dnia.

    Wesołych Świąt Wielkanocnych !!!

  • KONKURS PIEKARNICZO-CUKIERNICZY ROZSTRZYGNIĘTY

    KONKURS PIEKARNICZO-CUKIERNICZY ROZSTRZYGNIĘTY
    24.03.2021

     

    Spośród prac nadesłanych w konkursie o tematyce "Wielkanoc", zorganizowanego w ramach przypadającego na dzień 15 marca Dnia Piekarzy i Cukierników zostali wyłonieni zwycięzcy w następujących kategoriach:

     

     

    w kategorii wykonanie i opis

    Agata K. z kl.3b

    w kategorii pomysłowość i stopień trudności

    Zosia S. z kl. 2P

    za pomysłowość i estetykę wykonania

    Magdalena G.z kl.4c

    za prezentację i estetykę wykonania

    Filip W. z kl.2F

    oraz za pomysłowość i ciekawy opis.

    Agata F. z kl.2c

     

    Wszystkim biorącym udział dziękujemy i gratulujemy.

     

    Nagrody zostaną wręczone w dniu rozdania świadectw.

     

    Prezentacja nagrodzonych prac wkrótce.

  • WYNIKI KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO

    WYNIKI KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO
    11.03.2021

     

     

    Wyniki konkursu fotograficznego

    "SPOJRZENIE MŁODEGO CZŁOWIEKA NA OTACZAJĄCY NAS ŚWIAT"

     

    I MIEJSCE - Nikola Kreczmer kl.1C

    II MIEJSCE - Dominika Szołtysek kl. 1B

     

    GRATULUJEMY ZWYCIĘZCOM!!!

     

    Nagrody będą czekały w sekretariacie od 17.marca 2021r.

     

    Konkurs zorganizowała p. Daria Grzeszczyk

     

    I miejsce - Nikola Kreczmer 

    II miejsce - Dominika Szołtysek: ,,Poza komputerem, grami i szkołą jest też prawdziwy świat - ten który teraz dostrzegamy bardziej"

  • DZIEŃ KOBIET - ŻYCZENIA OD SAMORZĄDU UCZNIOWSKIEGO

    DZIEŃ KOBIET - ŻYCZENIA OD SAMORZĄDU UCZNIOWSKIEGO
    08.03.2021

    "Z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Pań pracujących w naszej szkole oraz wszystkich naszych Koleżanek chciałem w imieniu Samorządu Uczniowskiego złożyć serdeczne życzenia uśmiechu, pogody ducha i optymizmu na każdy dzień. Mam nadzieję, że w końcu się spotkamy w szkole. Do zobaczenia wkrótce."

    Szymon Sz. - Przewodniczący SU

  • 1 MARCA - NARODOWY DZIEŃ PAMIĘCI ŻOŁNIERZY WYKLĘTYCH

    1 MARCA - NARODOWY DZIEŃ PAMIĘCI ŻOŁNIERZY WYKLĘTYCH

    Biblioteka zorganizowała konkurs upamiętniający dzień 1 marca - Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych.

    Serdeczne gratulacje dla wszystkich uczniów, którzy wzieli udział w konkursie.

    Osobami wyróżnionymi są:

    Hadamik Angelika, Grochola Nicola, Ramos Wiktoria, Gędek Wiktoria

  • BIBLIOTECZNY KONKURS WALENTYNKOWY

    BIBLIOTECZNY KONKURS WALENTYNKOWY
    08.03.2021

     

    Z OKAZJI WALENTYNEK BIBLIOTEKA ZORGANIZOWAŁA KONKURS W 3 KATEGORIACH:

     

    1. LIST MIŁOSNY
    2. OPOWIADANIE
    3. WIERSZ

     

    Konkurs wygrała Wiktoria Gędek z kl. 1c. Serdeczne gratulacje :)


     

    Wiersz


    Gdy patrzę na ciebie
    Czuje się jak w niebie,
    Pisząc wiersze, listy,
    Doczekać się nie mogę,
    By ujawnić me uczucie do Ciebie.
    Lecz czasem się zastanawiam
    Czy jednak wiesz o tym czy nie,
    Nawet nie wiesz jak to dręczy mnie.
    Na koniec ci powiem ze jestes
    Marzeniem, mym promykiem słoneczka
    I że Kocham Cię jak nikt inny dotąd.

  • KONKURS WIELKANOCNY

    KONKURS WIELKANOCNY
    04.03.2021

     

    ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONKURSIE WIELKANOCNYM

    DO WYBORU JEDNA Z DWÓCH KATEGORII

    Kategoria 1.

    PREZENTACJA „TRADYCYJNE POTRAWY WIELKANOCNE”

    Uczestnicy konkursu mają za zadanie wykonać prezentację dotyczącą przygotowania potraw wielkanocnych

    lub

    Kategoria 2.

    PREZENTACJA "SELFIE ZE STOŁEM WIELKANOCNYM W TLE"

     

    Prace prosimy nadsyłać do 8 kwietnia 2021 na adres : sbk@interia.com

    WYNIKI zostaną ogłoszone 15 kwietnia przez komisję w składzie: p. M.Heyda

    p. S.Pakosz

    p. E.Ortyl

    NA ZWYCIĘZCĘ CZEKA NAGRODA!!!

    DLA UCZESTNIKÓW NAGRODY POCIESZENIA

     

    ZAPRASZAMY!!!

     

    ​​​​​​​REGULAMIN KONKURSU WIELKANOCNEGO

     

    § 1. Postanowienia ogólne

    1. Organizatorem konkursu jest Zespół Szkół Gastronomiczno- Usługowych w Chorzowie.

    2. Konkurs trwa do 8 kwietnia 2021 r. do godziny 24:00

    3. Uczestnictwo w konkursie jest dobrowolne.

    § 2. Zasady konkursu

    1. Uczestnikiem konkursu, na warunkach określonych w Regulaminie konkursu mogą być tylko uczniowie indywidualni. Konkurs jest przeznaczony dla wszystkich uczniów ZSGU w Chorzowie.

    2. Konkurs polega na przesłaniu zdjęcia w formacie jpg nawiązującego do tematyki konkursu lub prezentacji na zadany temat na adres mailowy sbk@interia.com

    3. Zdjęcia mogą być wykonane aparatem fotograficznym i telefonem komórkowym, a prezentacja w programie PowerPoint.

    4. Każdy z autorów może przekazać maksymalnie 1 fotografię w formie elektronicznej lub 1 prezentację składającą się z co najmniej 6 slajdów.

    5. Przesłana praca powinna być opisana (imię i nazwisko twórcy oraz klasa).

    6. Komisja konkursowa, złożona jest z organizatorów konkursu oraz przedstawicieli Dyrekcji Zespołu Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie.

    7. W przyznaniu nagrody Komisja konkursowa będzie kierować się nawiązaniem do tematyki konkursu, oryginalnością, pomysłowością i estetyką nadesłanych prac.

    8. Organizator będzie informował o werdykcie konkursu 15.04.2021r. Na stronie internetowej ZSGU w Chorzowie.

    § 3. Nagrody

    1. Nagrodami w konkursie jest voucher na zakupy w Centrum Handlowym SILESIA

    2. Informacja o sposobie przekazania nagrody zostanie udostępniona zwycięzcom przez Organizatora poprzez przesłanie wiadomości na vulcanie.

    § 4. Prawa autorskie

    Uczestnik konkursu, biorąc w nim udział oświadcza, że przesłane materiały nie naruszają majątkowych i osobistych praw autorskich osób trzecich i wyraża zgodę na publikację ich w szkolnych mediach elektronicznych (takich jak strona internetowa Szkoły ZSGU, facebook i youtube).

    § 5. Postanowienia końcowe

    1. Regulamin konkursu jest dostępny za pośrednictwem strony internetowej ZSGU w Chorzowie.

    2. W sprawach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem konkursu stosuje się przepisy powszechnie obowiązującego prawa polskiego.

    3. Nadesłanie zdjęcia jest jednoznaczne z akceptowaniem Regulaminu konkursu.

    4. Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celach związanych z organizacją i przeprowadzeniem Konkursu i przyznaniem nagród.

    5. Podanie danych ma charakter dobrowolny, lecz niezbędny do wzięcia udziału, a w przypadku przyznania nagrody - do jej wydania.

    6. Organizator konkursu zastrzega sobie prawo zmiany Regulaminu i warunków konkursu w czasie trwania konkursu, jeżeli jest to uzasadnione celem konkursu i nie wpłynie na pogorszenie warunków uczestnictwa w konkursie. Zmiany te nie mogą naruszyć praw już nabytych przez uczestników konkursu. Wszyscy uczestnicy zostaną o tym fakcie powiadomieni poprzez zamieszczenie informacji o zmianie na stronie ZSGU w Chorzowie.

  • WYRÓŻNIENIE W RANKINGU SZKÓŁ

    WYRÓŻNIENIE W RANKINGU SZKÓŁ
    25.02.2021

      W związku z wyróżnieniem Technikum Gastronomicznego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Usługowych im. Marii Dabrowskiej w Chorzowie w Rankingu Liceów i Techników Perspektywy 2021, I Zastępca Prezydenta Miasta Chorzów, pan Wiesław Ciężkowski złożył na ręcę pani dyrekror Joanny Szymczyk  wyrazy uznania.

    W liście gratulacyjnym napisał:

    "Obecność szkoły w Rankingu Wojewódzkim Techników jest doskonałym świadectwem długoletniej, cięłkiej i sumiennej pracy dydaktyczno-wychowawczej. a także odzwierciedleniem profesjonalizmu w kształtowaniu młodych pokoleń.

    Łącząc wyrazy szacunku, składam serdeczne podziękowania za jakościowy wkład w rozwój młodzieży.

    Życzę wszelkiej pomyślności oraz dalszych sukcesów."

  • KONKURS CUKIERNICZO-PIEKARNICZY

    KONKURS CUKIERNICZO-PIEKARNICZY
    24.02.2021

    Z okazji Dnia Piekarzy i Cukierników, który przypada na 15 marca, ogłaszamy konkurs dla wszystkich chętnych!!!

    Temat: Wielkanoc

     

    Wykonaj wyrób wielkanocny piekarczniczy lub cukierniczy, sfotografuj etapy przygotowań oraz wykonany gotowy wyrób, opisz krótko co wykonałeś.

     

    Zdjęcia z opisem prosimy wysłać na adres mailowy madzia232_84@onet.pl.

    Prace ocenią panie Izabela Giersberg-Mataniak, Julia Ebert i Magdalena Malcherczyk.

     

    Termin nadsyłania prac: 15 marca 2021

     

    Wyniki ogłoszone zostaną 24 marca 2021

     

    Będą nagrody i oceny za udział z przedmiotów zawodowych!!!

     

    Zapraszamy gorąco!!!

  • KURS SOMMELIERA 22-24.02.2021.

    KURS SOMMELIERA 22-24.02.2021.
    22.02.2021

    Rozpoczął się Kurs Sommeliera. Dzisiaj odbyła się część teoretyczna.

  • KONKURS "ZERO WASTE"

    KONKURS "ZERO WASTE"
    21.02.2021

     Zero Waste Konkurs!!!

    Jak zapewne wiecie, każdy z nas codziennie produkuje śmieci- czy to w formie

    plastiku, papieru, czy odpadków organicznych. Według różnych źródeł,

    przeciętny Polak wytwarza co roku od 250 do nawet 315 kg śmieci. Powszechnie

    wiadomo, że aby zmniejszyć nasz negatywny wpływ na środowisko należy

    śmieci segregować, aby ułatwić ich recykling czyli powtórne wykorzystanie.

    Jednak, czy nie lepiej byłoby ograniczyć ilość śmieci, które produkujemy? Czy nie

    warto wykorzystać materiały, które masowo lądują na wysypiskach śmieci do

    stworzenia rzeczy przydatnych w domu?

    Odpowiedzią na to pytanie może być filozofia Zero Waste- czyli Zero Odpadów.

    Polega na ponownym wykorzystaniu materiałów, które w innym wypadku

    trafiłyby na wysypisko śmieci.

     

    Zasady Konkursu Zero Waste:

     

    - znajdź materiały, które są powszechnie traktowane jak odpadki/śmieci

    - wykorzystaj je do stworzenia czegoś użytecznego

    - sfotografuj swoje dzieło i prześlij przez MS Teams, dziennik Vulcan lub na maila

    do nauczycieli : Emilia Bielawska i Ewa Ptok do 15 marca 2021.

    - do zdjęcia należy dołączyć opis przedmiotu i jego zastosowanie– w języku

    angielskim lub polskim.

    Prace zostaną zaprezentowane na stronie szkoły (przesyłając zdjęcie wyrażacie

    zgodę na jego publikację)

    Wszyscy uczestnicy dostaną ocenę za udział w projekcie, a największą nagrodą

    będzie satysfakcja, że zrobiliście coś pozytywnego dla naszej planety!!!:)

     

    Organizatorzy konkursu:

    p. Emilia Bielawska i p. Ewa Ptok

     

    Poniżej zapoznajcie się z filozofią Zero Waste- może i Was zainspiruje do zmian

    codziennych nawyków:

     

    Styl życia Zero Waste opiera się na 5 krokach, które powinny przebiegać w

    następującej kolejności:

     Refuse (odmawiać) – powstrzymywanie się od kupowania rzeczy, których

    tak na dobrą sprawę nie potrzebujemy;

     Reduce (ograniczać) – ograniczanie się w nabywaniu dóbr materialnych;

     Reuse (ponownie używać) – wielokrotne używanie tego samego

    przedmiotu;

     Recycle (poddawać recyklingowi) – wykorzystywanie rzeczy, które

    pierwotnie nie miały być używane więcej niż jeden raz;

     Rot (kompostować) – składowanie odpadków kuchennych lub roślin w

    postaci kompostu.

    Co istotne, stosowanie się do powyższych czynności nie zabiera dodatkowego

    czasu, a jedynie wymaga zmiany dotychczasowych przyzwyczajeń.

    Zastanawiasz się, jak zacząć żyć w zgodzie z ideą Zero Waste? Na początek warto

    zrezygnować z nadmiernego gromadzenia żywności. Staraj się planować posiłki na

    kolejne dni i na bieżąco dokonywać przemyślanych zakupów. W ten sposób

    ograniczysz ilość niepotrzebnych odpadów. Dodatkowo należy dbać o

    odpowiednie przechowywanie żywności. Dzięki temu produkty będą przez dłuższy

    czas zdatne do spożycia.

    Innym dobrym nawykiem jest korzystanie z opakowań wielokrotnego użytku:

    bawełnianej torby na zakupy (zamiast foliówek), śniadaniówki (zamiast papieru

    lub folii spożywczej) czy bidonu (zamiast butelek plastikowych z wodą).

  • KURS BARMAŃSKI

    KURS BARMAŃSKI
    18.02.2021

     

    SZKOLIMY SIĘ!

     

     

    W dniach 15-17 lutego 2021r. młodzież naszej szkoły miała możliwość doskonalenia umiejętności zawodowych podczas

    KURSU BARMAŃSKIEGO.
    Dla wielu z nich było to zupełnie nowe doświadczenie.  W  czasach nauczania zdalnego, praktyczne doświadczenie i możliwość realnego zdobywania umiejętności zawodowych było szczególnie cenne.

  • OFERTA PRACY

    OFERTA PRACY
    18.02.2021

    HOTEL MONOPOL

    Ekskluzywny 5***** Hotel Monopol położony jest w samym centrum w starej części miasta, u zbiegu ulic Dworcowej i Dyrekcyjnej. Odrestaurowany z rozmachem hotel oddaje do dyspozycji Gości 108 pokoi.

    Przyjeżdżając do Hotelu Monopol obok wypoczynku w komfortowych warunkach Goście mogą rozkoszować się doskonałymi daniami serwowanymi w naszych dwu restauracjach, gdzie menu zmienia się wraz z porami roku.

    Miły i profesjonalny personel pracujący w Hotelu Monopol jest gwarancją usług na najwyższym poziomie.

    Wśród Gości, którzy docenili nasze usługi znaleźli się między innymi: Angielska Reprezentacja Piłki Nożnej, grupa Deep Purple oraz wiele innych czołowych postaci ze świata kultury i sportu.

    KELNER / BARMAN

    śląskie / Katowice

    Opis stanowiska:

     profesjonalna obsługa konsumenta

     zaangażowanie i dbałość o pozytywny wizerunek firmy

    Wymagania:

     dobra znajomość języka angielskiego

     doświadczenie zawodowe

     komunikatywność i umiejętność pracy w zespole

     wysoka kultura osobista, zaangażowanie

    Oferujemy:

     umowę o pracę

     atrakcyjne wynagrodzenie oraz warunki pracy

     miłą atmosferę

     ciekawą pracę w młodym, dynamicznym zespole

    Forma kontaktu:

    CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres: HOTEL MONOPOL ul. Dworcowa 5, 40-012 Katowice

    lub mailowo: cristallo@hotel.com.pl lub monopol@hotel.com.pl

    z dopiskiem "praca kelner/barman".

  • WALENTYNKOWA KARTKA

    WALENTYNKOWA KARTKA
    15.02.2021

    Kartka walentynkowa była pierwszym etapem konkursu z języka angielskiego.

  • KURS BARMAŃSKI HARMONOGRAM

    KURS BARMAŃSKI HARMONOGRAM
    08.02.2021

    HARMONOGRAM KURSU

    BARMAŃSKIEGO

    15-17 luty 2021r.

    MIEJSCE: SALA OBSŁUGI nr 45

    Chorzów, Katowicka 64

    Godziny:

    8:30-19:30 przerwa 15minut

    9:45-11:15 przerwa 15 minut

    11:30-13:00 przerwa 15 minut

    13:15-14:45 przerwa 15 minut

    15:00-16:30 przerwa 15 minut

     

    OBOWIĄZUJĄ STROJE DO OBSŁUGI

    Proszę pamiętać o maseczkach!

  • KURS SOMMELIERA HARMONOGRAM

    KURS SOMMELIERA HARMONOGRAM
    08.02.2021

    HARMONOGRAM KURSU

    SOMMELIERA

    22-24 luty 2021r.

    MIEJSCE: SALA OBSŁUGI nr 45

    Chorzów, Katowicka 64

    Godziny:

    8:30-19:30 przerwa 15minut

    9:45-11:15 przerwa 15 minut

    11:30-13:00 przerwa 15 minut

    13:15-14:45 przerwa 15 minut

    15:00-16:30 przerwa 15 minut

     

    OBOWIĄZUJĄ STROJE DO OBSŁUGI

    Proszę pamiętać o maseczkach!

  • WYRÓŻNIENIE W RANKINGU SZKÓŁ

    WYRÓŻNIENIE W RANKINGU SZKÓŁ
    04.02.2021

     

    Jak co roku - miesięcznik Perspektywy.pl opublikował ranking najlepszych szkół ponadpodstawowych w Polsce !

     

    W rankingu wojewódzkim liceów 2021 najwyżej bo aż na 10. miejscu znalazło się Uniwersyteckie I LO w Chorzowie - Słowak ("Złota Szkoła"). Doceniono również Katolik Chorzów i 3 LO Batory Chorzów !

     

    W kategorii techników 2021 najwyżej w województwie uplasowało się Technikum Ekonomiczne w CKZiU w Chorzowie ("Srebrna Szkoła").

    Wyróżniono również Technikum Mechaniczno-Elektryczne (ZSTiO nr 3 w Chorzowie),  Technikum Gastronomiczne (Zsgu Chorzów) i Technikum Elektroniczne (Zespół Szkół Technicznych nr 1 w Chorzowie)!

     

    Wszystkim bardzo serdecznie gratulujemy!

  • KONKURS FOTOGRAFICZNY

    KONKURS FOTOGRAFICZNY

    Pani D. Grzeszczak zaprasza chętnych uczniów ZSGU do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym:

    "SPOJRZENIE MŁODEGO CZŁOWIEKA NA OTACZAJĄCY NAS ŚWIAT"

    REGULAMIN

    konkursu ,, Spojrzenie młodego człowieka na otaczający nas świat’’.

     

    § 1. Postanowienia ogólne

    1. Organizatorem konkursu jest Zespół Szkół Gastronomiczno- Usługowych w Chorzowie.

    2. Konkurs rozpoczyna się w dniu 04.02.2021r. i trwa do 26.02.2021r. do godziny 24:00

    3. Uczestnictwo w konkursie jest dobrowolne.

    § 2. Zasady konkursu

    1. Uczestnikiem konkursu, na warunkach określonych w Regulaminie konkursu mogą być uczniowie indywidualni. Konkurs jest przeznaczony dla wszystkich uczniów ZSGU w Chorzowie.

    2. Konkurs polega na przesłaniu zdjęcia w formacie jpg nawiązującego do tematyki konkursu na adres mailowy fotokonkurs.zsgu@op.pl

    3. Zdjęcia mogą być wykonane aparatem fotograficznym i telefonem komórkowym.

    4. Każdy z autorów może przekazać maksymalnie 1 fotografię w formie elektronicznej.

    5. Przesłana praca powinna być opisana (imię i nazwisko twórcy oraz klasa).

    6. Komisja konkursowa, złożona jest z organizatora konkursu oraz przedstawicieli Rady Pedagogicznej Zespołu Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie.

    7. W przyznaniu nagrody Komisja konkursowa będzie kierować się nawiązaniem do tematyki konkursu, oryginalnością, pomysłowością nadesłanych prac.

    8. Organizator będzie informował o werdykcie konkursu 12.03.2021r. Na stronie internetowej ZSGU w Chorzowie.

    § 3. Nagrody

    1. Nagrodami w konkursie jest voucher na zakupy w Empiku.

    2. Informacja o sposobie przekazania nagrody zostanie udostępniona zwycięzcom przez Organizatora poprzez przesłanie wiadomości na vulcanie.

    § 4. Prawa autorskie

    Uczestnik konkursu, biorąc w nim udział oświadcza, że przesłane materiały nie naruszają majątkowych i osobistych praw autorskich osób trzecich i wyraża zgodę na publikację ich w szkolnych mediach elektronicznych (takich jak strona internetowa Szkoły ZSGU, facebook i youtube).

    § 5. Postanowienia końcowe

    1. Regulamin konkursu jest dostępny za pośrednictwem strony internetowej ZSGU w Chorzowie.

    2. W sprawach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem konkursu stosuje się przepisy powszechnie obowiązującego prawa polskiego.

    3. Nadesłanie zdjęcia jest jednoznaczne z akceptowaniem Regulaminu konkursu.

    4. Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celach związanych z organizacją i przeprowadzeniem Konkursu i przyznaniem nagród.

    5. Podanie danych ma charakter dobrowolny, lecz niezbędny do wzięcia udziału, a w przypadku przyznania nagrody-do jej wydania.

    6. Organizator konkursu zastrzega sobie prawo zmiany Regulaminu i warunków konkursu w czasie trwania konkursu, jeżeli jest to uzasadnione celem konkursu i nie wpłynie na pogorszenie warunków uczestnictwa w konkursie. Zmiany te nie mogą naruszyć praw już nabytych przez uczestników konkursu. Wszyscy uczestnicy zostaną o tym fakcie powiadomieni poprzez zamieszczenie informacji o zmianie na stronie ZSGU w Chorzowie.

     

  • WYNIKI KONKURSU "CZŁOWIEK ŻYJE TAK DŁUGO, JAK DŁUGO TRWA PAMIĘĆ O NIM"

    WYNIKI KONKURSU "CZŁOWIEK ŻYJE TAK DŁUGO, JAK DŁUGO TRWA PAMIĘĆ O NIM"
    27.01.2021

     

    Wyniki Wojewódzkiego Konkursu pt. "Człowiek żyje tak długo, jak długo trwa pamięć o nim". Szlakiem Marszów Śmierci z KL Auschwitz - styczeń 1945r.

     

     Cieszymy się, że prace konkursowe uczennic ZSG-U zostały nagrodzone i wyróżnione.



    W Kategorii plastycznej nagrodzone zostały:
    Nikola Kreczmer  -  zdobyła nagrodę specjalną, przyznaną przez organizatora 
    Agata  Franczak  zdobyła   II miejsce.

    Wyróżnienia: zdobyły  prace uczennic: Amelii Fiłonowicz, Karoliny Krysy, Natalii Kluczniok, Magdaleny  Glik i Wiktorii Smudel.

    Nagrodzonym serdecznie gratulujemy !

    Praca konkursowa Nikoli Kreczmer

    Praca konkursowa Agaty Franczak

     

     

    Klikając poniższy link zobaczysz prace konkursowe:

strona:

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych
    ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
  • (32) 24 11 725

Kontakt

Warsztat Szkolny

ul. Powstańców 6a

41-500 Chorzów


tel. (32) 24 11 075

Mapa

Poniedziałek 02.06.2025