AKTUALNOŚCI

Wtorek 01.07.2025

liczba odwiedzin: 5408176

DZWONKI

0.      7:10 - 7:55

1.      8:00 - 8:45

2.      8:50 - 9:35

3.      9:40 - 10:25

4.     10:35 - 11:20

5.     11:30 - 12:15

6.     12:30 - 13:15

7.     13:20 - 14:05

8.     14:10 - 14:55

9.     15:00 - 15:45

10.   15:50 - 16:35

11.   16:40 - 17:25

12.   17:30 - 18:15

Galeria zdjęć

PROJEKT EFS - REALIZOWANY

2020/2021

STAŻE WAKACYJNE

W czasie wakacji nasi uczniowie doskonalą umiejętności zawodowe w okolicznych hotelach i restauracjach w ramach projektu EFS. Będą bogatsi o nowe umiejętności, a po zakończonym stażu otrzymają stypendium.

KURS BARMAŃSKI 7-9.06.2021r.

W dniach 7-9.06.2021r. odbył się kolejny kurs barmański w ramach projektu: „Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie” współfinansowany ze środków  Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego".

KURS BARMAŃSKI 1-2-10.06.2021r.

W dniach 1-2-10.06.2021r. odbył się kolejny kurs barmański w ramach projektu: „Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie” współfinansowany ze środków  Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego"

KURS SOMMELIERA 22-24.02.2021

Rozpoczął się Kurs Sommeliera. Dzisiaj odbyła się część teoretyczna.

KURS BARMAŃSKI 15-17.02.2021.

SZKOLIMY SIĘ!

W dniach 15-17 lutego 2021r. młodzież naszej szkoły miała możliwość doskonalenia umiejętności zawodowych podczas

 

KURSU BARMAŃSKIEGO.


Dla wielu z nich było to zupełnie nowe doświadczenie.  W  czasach nauczania zdalnego, praktyczne doświadczenie i możliwość realnego zdobywania umiejętności zawodowych było szczególnie cenne.

KURS WYROBÓW Z CZEKOLADY

W dniach 15-16-17 grudnia 2020 odbył się Kurs wyrobów z czekolady.

KURS NOWOCZESNYCH TECHNIK I TECHNOLOGII GASTRONOMICZNYCH

W dniach 17-21 grudnia 2020 odbył się Kurs nowoczesnych technik i technologii gastronomicznych, w którym wzieli udział uczniowie naszej szkoły.

KURS BARISTY 15-16.10.2020.

KURS NOWOCZESNYCH TECHNIK I TECHNOLOGII PIEKARNICZO-CUKIERNICZYCH

Dzieje się! Kurs nowoczesnych technik i technologii piekarniczo cukierniczych współfinansowany ze środków unijnych.


 

REKRUTACJA NA KURS

Zadanie 4: Zdobywanie przez uczniów dodatkowych uprawnień zwiększających ich szanse na rynku pracy:

 Rok szkolny 2020/2021

Kurs pilotażu i rezydenta

Zgłoszenia uczniów należy składać
do  p. K.Borowego do 9 października 2020.

HARMONOGRAM KURSÓW 2020/2021

 

KURS NOWOCZESNYCH TECHNIK I TECHNOLOGII PIEKARNICZO-CUKIERNICZYCH

 

6,7,8,9 PAŹDZIERNIKA 2020

 

Wtorek 6.X godz. 8:00-13:00

Środa 7.X godz. 8:00-14:30

Czwartek 8.X godz. 8:00-14:30

Piątek 9.X godz. 8:00-14:30

 

KURS BARISTY

 

15-16  PAŹDZIERNIKA 2020

 

Czwartek 15.X godz. 8:00-14:30

Piątek 16.X godz. 8:00-14:30

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych
    ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
  • (32) 24 11 725

Kontakt

Warsztat Szkolny

ul. Powstańców 6a

41-500 Chorzów


tel. (32) 24 11 075

Mapa

Wtorek 01.07.2025