Czwartek 15.11.2018

liczba odwiedzin: 282572

AKTUALNOŚCI

GALERIA ZDJĘĆ

PROJEKTY REALIZOWANE

TERMINY WYJAZDÓW

Od roku szkolnego 2017/2018 realizowany jest nowy projekt w ramach programu Erasmus+

PRZEWIDZIANE SĄ NASTĘPUJĄCE TERMINY PRAKTYK

 

Rok szkolny 2017/2018

MALTA

20 KWIECIEŃ 2018 - 11 MAJ 2018

Praktyka dodatkowa

Uczestnicy: 3 klasa Technikum, 2 klasa Szkoły Branżowej I Stopnia

 

 

Rok szkolny 2018/2019

WŁOCHY

25 SIERPIEŃ-23 WRZESIEŃ  2018

Uczestnicy: 3 klasa Technik Hotelarz

 

 

 

 

WIELKA BRYTANIA

29 WRZEŚNIA - 27 PAŹDZIERNIK 2018

Uczestnicy: 3b Technik Żywienia i Usług Gastronomicznch

3 LISTOPADA - 2 GRUDNIA 2018

Uczestnicy: 3c Technik Żywienia i Usług Gastronomicznch

 

 

 

 

GRECJA

 25 SIERPIEŃ - 22 WRZESIEŃ  2018

Uczestnicy: 3d Technik Handlowiec i Kelner

 

KONTAKT

SALA: 46
NAUCZYCIEL - KOORDYNATOR: MGR NATALIA ZIELIŃSKA
NAUCZYCIEL - KOORDYNATOR: MGR ANNA KOŁACZ

AKTUALNOŚCI

 

 

 

Angielska przygoda rozpoczęta

Dzisiaj, tj. 03.listopada, w południe kolejna grupa uczniów wyjechała na staż do Bournemouth w Wielkiej Brytanii w programie Erasmus+, projekt "Potęga umiejętności". Przez 4 tygodnie uczniowie klasy 3c będą zdobywać doświadczenie zawodowe pod okiem najlepszych szefów kuchni. Przed nimi wyzwanie numer jeden: przełamanie bariery językowej. W wolnym czasie zwiedzą Bournemouth, Poole, Southampton, Londyn, Lulworth Cove & Durdle Door.

Aktualności

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych
    ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
  • (+32) 24 11 725

Kontakt

Warsztat Szkolny

ul. Powstańców 6a

41-500 Chorzów


tel. (+32) 24 11 075

Galeria zdjęć