Sobota 23.03.2019

liczba odwiedzin: 546425

AKTUALNOŚCI

GALERIA ZDJĘĆ

MENU RESTAURACJI UCZNIOWSKIEJ

MENU

18 - 22 marca 2019r.

 

        

        Poniedziałek 18.03.2019 r.

Zupa kalafiorowa z ziemniakami

Pieczeń rzymska z jajkiem

Buraczki zasmażane

Ziemniaki puree

Kompot owocowy

Deser: galaretka z kwaśnego mleka

 

Wtorek 19.03.2019 r.

Żurek z ziemniakami

Filet z kurczaka po parysku

Marchewka z groszkiem oprószana

Ziemniaki puree

Kompot owocowy

 

        Środa 20.03.2019 r.

Zupa włoska - Minestra

Panszkraut

Pieczeń wieprzowa

Kompot owocowy

 

Czwartek 21.03.2019 r.

Barszcz zabielany  z ziemniakami

Pierogi z mięsem i kapustą

lub

Krokiety z mięsem i kapustą oraz z sosem pieczarkowym

Surówka z marchwi

Kompot owocowy

 

Piątek 22.03.2019 r.

Zupa chłopska

Ryba smażona panierowana

Ziemniaki z wody z koperkiem

Surówka Colesław

Kompot owocowy

 

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych
    ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
  • (+32) 24 11 725

Kontakt

Warsztat Szkolny

ul. Powstańców 6a

41-500 Chorzów


tel. (+32) 24 11 075

Mapa

Sobota 23.03.2019