MENU GŁÓWNE

.

.

Projekty realizowane Newsy Projekty zrealizowane Regulaminy Wspomnienia

TERMINY WYJAZDÓW

Od roku szkolnego 2017/2018 realizowany jest nowy projekt w ramach programu Erasmus+

PRZEWIDZIANE SĄ NASTĘPUJĄCE TERMINY PRAKTYK

 

Rok szkolny 2017/2018

MALTA

KWIECIEŃ/MAJ 2018
Praktyka dodatkowa
 
 
Rok szkolny 2018/2019

WŁOCHY

SIERPIEŃ/WRZESIEŃ  2018

 

 

 

 

 

WIELKA BRYTANIA

PAŹDZIERNIK 2018

LISTOPAD 2018

 

 

 

 

GRECJA

SIERPIEŃ/WRZESIEŃ  2018

 

 

Kontakt

Sala: 46
Nauczyciel - koordynator: mgr Natalia Zielińska
Nauczyciel - koordynator: mgr Wiesława Wiechuła

AKTUALNOŚCI

 

 

 

PRAKTYKA NA MALCIE KWIECIEŃ/MAJ 2018

20 kwietnia grupa 10 uczniów poleciała na 3-tygodniowy staż na Maltę w programie Erasmus+. W trakcie stażu będą zdobywać dodatkowe doświadczenie zawodowe w restauracjach, hotelach i cukierniach. W stażu biorą udział uczniowie technikum w zawodzie hotelarz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, a także uczniowie Branżowej Szkoły I stopnia w zawodzie kucharz i cukiernik. Przed nimi weekend na poznanie uroków wyspy, a już w poniedziałek poznają swoje miejsca praktyk.


 

Aktualności

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczo-Usługowych
    Ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
    e-mail: zsgu.sekretariat@interia.pl
    8.00-14.30
  • (+32) 24 11 725

Galeria zdjęć