Poniedziałek 21.01.2019

liczba odwiedzin: 412374

AKTUALNOŚCI

GALERIA ZDJĘĆ

PROJEKT EFS - REALIZOWANY

OGŁOSZENIA

ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA OFERT NA PRZEPROWADZENIE KURSÓW ZAWODOWYCH

Zapraszamy do składania ofert na przeprowadzenie kursów zawodowych (kurs barmański, baristy, somelierski, nowoczesnych technik i technologii gastronomicznych, nowoczesnych technik i technologii cukierniczo-piekarniczych, wyrobów czekoladowych, pilotażu i rezydenta) dla uczniów i nauczycieli Zespołu Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie z certyfikatem w projekcie „Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie” Przeprowadzenie kursów zawodowych (kurs barmański, baristy, somelierski, nowoczesnych technik i technologii gastronomicznych, nowoczesnych technik i technologii cukierniczo-piekarniczych, wyrobów czekoladowych, pilotażu i rezydenta) dla uczniów i nauczycieli Zespołu Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie z certyfikatem w projekcie „Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie”.

Link do ogłoszenia:

https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/publication/view/1158811

NABÓR NA STAŻE ZAWODOWE

Ogłaszamy nabór na czterotygodniowe staże zawodowe dla uczniów klas drugich i trzecich (z wyjątkiem absolwentów), które odbęda się w renomowanych zakładach gastronomicznych, cukierniczych, piekarniczych i hotelach.

Zgłoszenia do 11.01.2019. do p. N. Zielińskiej lub p. K.Borowego

ZACHĘCAMY DO PODNOSZENIA SWOICH KWALIFIKACJI I ZDOBYWANIA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO!

Projekt: „Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego

REKRUTACJA

NA KURSY

 

Zadanie 4: Zdobywanie przez uczniów dodatkowych uprawnień zwiększających ich szanse na rynku pracy:

 

Uczniowie klas IV

  • Kurs nowoczesnych technik i technologii gastronomicznych
  • Kurs baristy

Uczniowie klas III

  • Kurs nowoczesnych technik i technologii cukierniczych
  • Kurs pilotażu i rezydenta
  • Kurs barmański

 

Regulamin rekrutacji dostępny na stronie internetowej i w gablocie projektu.

 

REGULAMIN_UCZESTNICTWA_I_REKRUTACJI.doc

 

Zgłoszenia uczniów i nauczycieli przyjmowane będą w terminie
3-14.12.2018 r.

do p. N.Zielińskiej
i p. K.Borowego.

 

 

Formularz deklaracji uczestnictwa
w projekcie i zgoda na przetwarzanie danych i publikację wizerunku do odbioru w biurze projektu.

POSTĘPOWANIE NR 1/2018

OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NR 1/2018

w trybie zapytania ofertowego,


do którego nie stosuje się przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych,

w ramach projektu

WND-RPSL.11.02.01-24-07GD/17-004 pod tytułem „Nowe umiejętności- nowe szanse na rynku pracy - doskonalenie umiejętności kadry nauczycielskiej i uczniów w Zespole Szkół Gastronomiczno - Usługowych w Chorzowie” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego,

na dostawę:

doposażenia pracowni recepcji

 

 

postepowanie_ofertowe_1_2018.doc

zalacznik_1_specyfikacja.doc

zalacznik_2_oferta.doc

zalacznik_3_warunki_realizacji.doc

 

zalacznik_4_protokol_odbioru.doc

 

klauzula_informacyjna.docx

 

 

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.

 

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczno-Usługowych
    ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
  • (+32) 24 11 725

Kontakt

Warsztat Szkolny

ul. Powstańców 6a

41-500 Chorzów


tel. (+32) 24 11 075

Mapa

Poniedziałek 21.01.2019