MENU GŁÓWNE

.

.

Podręczniki Rekrutacja Zajęcia pozalekcyjne Bożogrobcy Samorząd uczniowski Konkursy szkolne Wycieczki

DLA UCZNIA

Podręczniki

Wykaz podręczników w roku szkolnym 2018/2019

 

technikum- przedmioty ogólnokształcące TG_przedmioty_ogolnoksztlcace.docx

technikum (hotelarz)- przedmioty zawodowe technikum_hotelarstwa.doc

technikum (handlowe) - przedmioty zawodowe technikum_handlowe.doc

technikum (żywienia) - przedmioty zawodowe technikum_zywienia.doc

technikum (kelner) - przedmioty zawodowe technik_kelner.doc

szkoła branżowa I stopnia - przedmioty ogólnokształcące szkola_branzowa_przedmioty_ogolnoksztalcace.doc

kucharz - przedmioty zawodowe kucharz.doc

cukiernik - przedmioty zawodowe cukiernik.doc

Aktualności

Kontakt

  • Zespół Szkół Gastronomiczo-Usługowych
    Ul.Katowicka 64
    41-500 Chorzów
    e-mail: zsgu.sekretariat@interia.pl
    8.00-14.30
  • (+32) 24 11 725

Galeria zdjęć